Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

23-01-2004
Beslis mee over de nieuwe website

Vindt u ook dat deze website toe is aan verandering? Niet alleen de inhoud voldoet niet altijd meer aan de eisen van deze tijd, ook de vormgeving kan wel een opfrisbeurt gebruiken. De gemeente Achtkarspelen nodigt internettende inwoners uit tot het reageren op twee ontwerpen voor de nieuwe website.

De internetredactie van de gemeente is aan de slag gegaan met het vernieuwen van de website. De dienstverlening wordt uitgebreid door toevoeging van een aantal gebruiksvriendelijke onderdelen. Zoals een e-mailnieuwsbrief, een OZB-berekeningsprogramma en een pagina waar u aangevraagde en verleende vergunningen overzichtelijk terug kunt vinden.
De website is straks ook toegankelijker voor mensen met een functiebeperking. Daarnaast biedt het een diepere menustructuur, diverse aanvraagformulieren en een verbeterde zoekfunctionaliteit.

Er zijn twee ontwerpen voor de site gemaakt. We hebben 'screenshots' van de ontwerpen bijgevoegd: een startpagina en vervolgpagina in huisstijl kleuren en een start- en vervolgpagina met meerdere primaire kleuren. De foto's in de ontwerpen zijn nog niet de definitieve. Wij horen graag wat u van deze ontwerpen vindt en naar welke uw voorkeur uitgaat. U kunt reageren door een e-mail (met als onderwerp 'Nieuwe website') te sturen aan de webmanager. Dit is mogelijk tot 29 januari aanstaande.