Ingezonden persbericht

"Het falen van projecten is verleden tijd."

Digitale communicatie, de oplossing

DELFT, 20040123 -- Uit diverse onderzoeken is gebleken dat slechte communicatie een hoofdoorzaak is van het falen van projecten. Hartman Communicatie BV heeft onlangs nog onderzoek gedaan naar ICT communicatie en hieruit is onder meer gebleken dat communicatie niet specifiek wordt afgestemd op de verschillende doelgroepen, communicatie zelden of nooit strategisch wordt ingezet en bij de meerderheid van de betrokkenen er onduidelijkheid bestaat over de gemaakte afspraken.


De firma Digiscape uit Delft komt met een softwarepakket op de markt die de problemen omtrent communicatie in projecten moet oplossen. Het pakket dat de naam "ProjectFlow" draagt, zorgt ervoor dat alle gegevens zoals, documenten, afspraken, contactgegevens, planning etc. digitaal op elke plaats ter wereld opgevraagd kunnen worden. Alle betrokken personen, van opdrachtgever tot leverancier, binnen een project staan middels ProjectFlow met elkaar in verbinding.

Volgens Digiscape verbetert ProjectFlow de wijze waarop mensen in projecten communiceren drastisch. Op de vraag of ProjectFlow een van de vele pakketen in de reeks is, heeft de directeur en geestelijk vader van het product een simpel antwoord "De functionaliteiten zijn wellicht ook elders te vinden, maar de wijze waarop ze worden aangeboden maakt ProjectFlow juist uniek".

Meer informatie is te vinden op: www.projectflow.nl




Ingezonden persbericht