Ingezonden persbericht


Individuele persreis naar de Oostenrijkse skiplaats Ehrwald


UITNODIGING


Uitnodiging voor het gehele gezin:

Wens chalets heeft voor journalisten met jonge kinderen een speciale kennismakingsreis samengesteld. Door een paar dagen door te brengen in kindvriendelijk 'catered chalet' Erlifeld van Wens chalets is het mogelijk om een goed beeld te krijgen van de unieke kindvriendelijke formule waarmee Wens chalets al meer dan 25 jaar succes heeft.

De reis
U reist met eigen vervoer naar chalet Erlifeld gelegen in de Oostenrijkse plaats Ehrwald. Het chalet is goed te bereiken per auto. Een routebeschrijving volgt na inschrijving.

Het verblijf
U verblijft een week in chalet Erlifeld. U mag uiteraard uw partner en kinderen meenemen! Het chalet Erlifeld is bijzonder kindvriendelijk, met speciale kinderopvang voor de allerkleinsten. De kinderopvang is in het chalet en wordt verzorgd door ervaren Nederlandstalige chaletstaf. Chalet Erlifeld ligt op nog geen vijf minuten lopen van de Sonnenlift met goede afdalingen, ook voor beginners. Erlifeld ligt in Ehrwald en dat is de grootste plaats van de Zugspitsarena. Hier kunt u genieten van meer dan 100 km piste!

Reserveren
Er gelden twee vertrekdata en het verblijf is maximaal één week (en op basis van beschikbaarheid). De week van 24 januari is ideaal voor gezinnen met kinderen tot 5 jaar. De week van 31 januari is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen die ouder zijn dan 5 jaar. Uw verblijf in het chalet (op basis van halfpension) en skipassen zijn op kosten van Wens chalets. Wij verzoeken u om uw gegevens op bijgaand formulier in te vullen en te faxen naar 035 542 94 44. Er is een beperkt aantal kamers in Erlifeld beschikbaar, dus wie het eerst komt... Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeanet de Vries van Wens chalets via 035 543 66 77.

Lezersaanbiedingen
Indien u hierin geïnteresseerd bent, biedt Wens chalets u graag de mogelijkheid de publicatie van uw artikel of reisverslag te combineren met een speciaal voor u samengestelde lezersaanbieding in uw blad.


INSCHRIJF FORMULIER


PERSREIS WENS CHALETS


JA, ik ben geïnteresseerd in deze reis van Wens chalets!
Ik kies voor vertrek op deze datum:

0 24 januari 2004: chalet Erlifeld, Ehrwald Oostenrijk
0 31 januari 2004: chalet Erlifeld, Ehrwald Oostenrijk

JA, ik ben geïnteresseerd in het concept van Wens chalets, maar ik maak geen gebruik van deze uitnodiging.

0 Stuur een brochure naar onderstaand adres


Titel blad / programma :
Naam :
Naam reisgenoot :
Aantal kinderen :
Adres :
Postcode : Plaats :
Telefoonnummer : Fax :
E-mail :
Geboortedatum :

Media type : krant / tijdschrift / TV / radio /...
Oplage / kijkdichtheid :
Frequentie :
Type publicatie :
Verwachte publicatiedatum :
Gewenste interviews :


Fax dit antwoordformulier naar:

Wens chalets bv
Fax 035 542 94 44 Tel 035 543 66 77
U kunt ook een e-mail sturen naar chalets@wens.nl

CHALET ERLIFELD


Het chalet is ideaal gelegen op minder dan 5 minuten lopen van de Sonnenlift waar voor beginners een aantal goed te nemen afdalingen zijn. Hier is tevens het verzamelpunt van de (kinder)skischool. Bij de Sonnenlift vertrekt ook de skibus die u binnen enkele minuten naar de andere gebieden brengt. Ook het centrum van Ehrwald bevindt zich op loop afstand. Chalet Erlifeld beschikt over prima kamers allen met een ruim balkon. De woon- en eetkamer beschikken over een uitgestrekt terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de pistes.

Het dorp
Met zijn 2300 inwoners is Ehrwald de grootste plaats van de Zugspitzarena. Overdag kunt u buiten het skiën in Ehrwald gebruik maken van diverse faciliteiten: overdekte tennisbanen, kunstijsbanen, overdekt zwembad, sauna en fitnesscenter. En na al deze sportiviteit kunt u 's avonds in Ehrwald opzoek naar vertier. In het gezellige centrum is veel vertier en in de café's, disco's en pubs is het iedere avond feest!

Skigebied
Het Zugspitzgebied is erg sneeuwzeker dankzij de bouw van de Zugsptizbaan, die ervoor zorgt dat u wordt afgezet op de Zugspitze op meer dan 2950 meter hoogte. U kunt skiën op het gletschergebied Zugspitzplatt en hoeft zich dus geen zorgen te maken over de sneeuwcondities. Het skigebied van Ehrwald bestaat voornamelijk uit blauwe en rode pistes en maakt samen met onder andere het gebied van Lermoos en Bergwang deel uit van het Zugspitzarena.

Indeling chalet
H: min. 16 personen - max. 20 personenL: min. 14 personen - max. 20 personen
2 x een- tot tweepersoonskamer standaard (B)2 x tweepersoonskamer met wastafel (B)2 x tweepersoonskamer met douche en toilet (A)3 x twee- tot driepersoonskamers met douche en toilet (A)
3 toiletten2 badkamersZeer ruime keukenKleine woonwoonkamer met gezellige zithoekEetkamer met verbinding naar terras


Sterrenclassificatie
Ligging t.o.v. centrum ***
Ligging t.o.v. liften **
Chalet ***
Afstand Utrecht 827 km
6 daagse pas v. 171 / k.115
Skihoogte 745-2960 m
Skipistes totaal 106 km
Prijs skiles V111 (halve dag) K140
Blauwe piste 43 km
Rode piste 48 km
Zwarte piste 15 km
Prijs skipas V150 K90


Wens chalets is ruim 25 jaar aanbieder van wintersportaccommodatie volgens de 'catered chalets' formule, waarbij ontbijt en diner door Nederlandssprekende staf worden verzorgd en bij de huurprijs van het chalet zijn inbegrepen. Dit geldt bij een aantal chalets ook voor de kinderopvang. Met ingang van het aanstaande winterseizoen wordt het concept echt all-in; ook bier, wijn en frisdranken zijn nu inclusief. Meer informatie op www.wenschalets.nl