Ingezonden persbericht


ROC van Amsterdam Airport
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp

///PERSBERICHT///

Open Dag ROC van Amsterdam Airport Wethouder verricht officiële opening

Met het onthullen van de dwarsdoorsnede van een vliegtuigstraalmotor verricht de Wethouder van Economische Zaken van de gemeente Haarlemmermeer, de heer Mr.A.Th.H.van Dijk, zaterdag 24 januari a.s. om 11.00 uur de officiële openingshandeling van de Open Dag en de bedrijveninformatiemarkt van het ROC van Amsterdam Airport in Hoofddorp. Ook de Wethouder van Onderwijs, mevrouw Steffens-Van de Water, zal bij de opening aanwezig zijn.

ROC van Amsterdam Airport is hét opleidingscentrum voor luchthaven & luchtvaart in Nederland en verzorgt luchtvaartopleidingen op mbo-niveau: Luchtvaartdienstverlening (grond)steward(ess), International Aviation Services (Luchtvaartdienstverlening in 1 jaar), Aviation Operations, Luchtvaartlogistiek en Vliegtuigonderhoudstechniek. Daarnaast biedt de school ook opleidingen voor andere beroepen op en rond de luchthaven aan: Toerisme, Internationale Handel & Groothandel, ICT/Handel en International Business Studies.

De Open Dag vindt plaats op:
Zaterdag 24 januari 2004 10.00-16.00 uur
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp 023 56 93 615

///EINDE PERSBERICHT///

ROC van Amsterdam Airport verzorgt opleidingen op het gebied van Luchthaven & Luchtvaart: Luchtvaartdienstverlening (grond)steward(ess), International Aviation Services (Luchtvaartdienstverlening in 1 jaar), Luchtvaartlogistiek, Vliegtuigonderhoudstechniek. Maar ook: International Business Studies, Internationale Handel & Groothandel, Detailhandel/ICT, Toerisme en Volwassenenonderwijs. Voor meer informatie over de opleidingen van ROC van Amsterdam Airport: raadpleeg onze website www.rocva.nl/airport of neem contact op met Peter Proost, Hoofd Algemene Zaken/PR 023 56 93 615.


---- --