Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-01-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 24 januari
Radio 2 ­ 16.00 uur

Benny neyman in tros muziekcafÉ

'Dertig jaar 'n leven in liedjes' heet de theatertoernee van Benny Neyman. Hij heeft een nieuwe cd gemaakt met veel luisterliedjes die geheel naar Benny's eigen smaak zijn. Hoe dat klinkt is zaterdag te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Verder ontvangt presentator Hadassah de Boer de Nederlandse band Jane Doe die ­ onder invloed van duizend-en-één singersongwriters, zoals ze het zelf zeggen- een eigen sound heeft ontwikkeld. 'You've Got Me' is hun nieuwe single. Ze maken en spelen pure pop waarin de liedjes centraal staan.

Het muzikale brein van Tuesday Child is Mouse (ofwel Maurice Bom). Mouse is een muzikale perfectionist en ook een multi-instrumentalist van het eerste uur. Slechts begeleid door gitaar en zang weet hij, hier en daar ingeleid door wat achtergrondinfo over de te spelen liedjes, het publiek te pakken en blijvend te boeien.

Next Page is een vijfkoppige band uit Brabant en zij zijn al geruime tijd aanwezig in het live-circuit en nu serieus bezig met het maken van platen. Vanaf medio 2000 is hard gerepeteerd en gesleuteld aan nieuwe nummers, zoals 'Up to New York' en 'New Beginning'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Surf voor foto's en meer informatie naar www.trosradio2.nl.