Ingezonden persbericht


Orange opent nieuwe shop in Almere

Den Haag, 22 januari 2004 - Op zaterdag 24 januari openen wij in het centrum van Almere onze 41e Orange shop. De nieuwe Orange shop is gevestigd aan de Bottelaar Passage 85. Wij vieren de opening van de Orange shop op zaterdag 31 januari met een feestelijke actie.

De Orange shop in Almere heeft, net als alle Orange shops in Nederland, een strak en vernieuwend interieur. Je vindt er gemakkelijk je weg door de overzichtelijke presentatie van de producten. Uiteraard staan onze mensen klaar om daarover alle vragen te beantwoorden. En om uitleg te geven over onze diensten en abonnementen. Zoals in elke Orange shop zetten wij gratis oude telefoonnummers over op de nieuwe simkaart. Brengen wij via een sms'je al jouw contacten gratis op de hoogte van je nieuwe nummer. En krijg je bij inlevering van je oude werkende mobiele telefoon ¤ 10 korting op je nieuwe telefoon. Orange zorgt ervoor dat je oude telefoon milieuvriendelijk wordt gerecycled. Onze medewerkers helpen je waar je bijstaat.

Wij zitten graag dicht bij onze klanten. Daarom zijn onze shops in steeds meer grotere steden van Nederland te vinden. Ze bevinden zich altijd op locaties in drukke winkelstraten die gemakkelijk te vinden zijn. Zoals nu dus ook in Almere.

Over Orange
Orange Nederland is met ruim 1 miljoen klanten één van de aanbieders van mobiele communicatie in Nederland. Wij hebben een marktaandeel van ongeveer 10 procent en behaalden in 2002 een omzet van 400 miljoen euro. Met onze producten en diensten willen wij het dagelijkse leven van mensen gemakkelijker en plezieriger maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook iets terug te doen voor de samenleving waarin wij werken. Dat doen we bijvoorbeeld door sponsoring van kunst en cultuur. Ook zijn wij sinds september 2003 partner van War Child. Orange is actief in 19 landen en heeft wereldwijd meer dan 45 miljoen klanten. Kijk voor meer informatie over Orange op onze website: http://www.orange.nl

Een voorbeeld foto van onze shop in Amsterdam kunt u downloaden via: http://www.svdt-client.nl/orange/

Contact
Orange Nederland N.V.
Patrice Hijsterborg
Tel: +31 (0) 6 28 0224 28
E-mail: patrice.hijsterborg@orangemail.nl

Brodeur Worldwide
Michelle Knight
Tel: + 31 (0)20 - 346 20 00
E-mail: mknight@nl.brodeur.com