Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld Amsterdam

EUR 20.000,-- beloning voor Gouden Tip over roofmoord

BELONING

De Hoofdofficier van Justitie in het Arrondissement Amsterdam looft een beloning uit van:

TWINTIGDUIZEND EURO
EUR 20.000,-

aan degene die aanwijzingen of inlichtingen verstrekt, die kunnen leiden tot de anhouding, althans het bekend worden van de identiteit van de dader(s) c.q. mededader(s) van de roofoverval c.q. doodslag op de 69-jarige

Zwaantje ´Henny´ de JONG

---

Mw. Henny de Jong Op woensdag 29 oktober 2003, rond twee uur ´s middags, werd Zwaantje (roepnaam Henny) de Jong beroofd door twee jongens van ongeveer 18 jaar. Zij reden op een scooter. De beroving gebeeurde op de Marius Bauerstraat in Amsterdam. Zwaantje de Jong is aan de gevolgen van de beroving overleden.

De politie zoekt getuigen!

Heb jij informatie met betrekking tot dit misdrijf? Bel dan met de politie Amsterdam-Amstelland, bureau Meer en Vaart, telefoon 0900-8844. Je kunt ook schrijven naar: Politie Amsterdam-Amstelland, wijkteamrecherche Meer en Vaart, Postbus 2287, 1000 CG Amsterdam.

De door jou verstrekte informatie zal op discrete wijze worden behandeld.

Indien door meer dan één persoon rechtens op uitkering van de beloning aanspraak zal worden gemaakt, zal aan elk van hen een deel van de beloning worden uitgekeerd, in evenredigheid met de waarde van de verstrekte informatie.

De Hoofdofficier van Justitie, Mr. L.A.J.M. de Wit Amsterdam, 22 januari 2004

Meer informatie

Voor meer informatie van over hetgeen heeft plaatsgevonden, en beelden van de daders (beveiligingscamera), kijk op de website van de politie.nl.

Stadsdeel Slotervaart / Overtoomse Veld - 24 januari 2004 ^