Eemland noord 10.45 uur

Utrecht 24-01-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Winkeldief aangehouden

BAARN Personeel van een winkel aan de Hoofdstraat heeft vrijdagmiddag omstreeks 14.00 uur een 39-jarige man uit Amersfoort aangehouden die goederen ter waarde van enkele tientallen euros wilde meenemen zonder te betalen. Hij is overgedragen aan de politie die op het politiebureau proces verbaal heeft opgemaakt.

Aangehouden voor poging inbraak

BAARN Alerte omwonenden van de Steijnlaan meldden de politie vrijdag omstreeks 15.00 uur dat zij twee jongens in de straat zagen lopen die zich verdacht gedroegen. Zij zouden eerder gezien zijn bij een flat aan de Amaliagaarde waar zij zich verdacht ophielden in de portieken. De twee jongens, 15 en 18 jaar uit Hilversum, werden aangehouden en ontvingen een proces verbaal voor hun gedrag.

Verkeerscontrole

SOEST Bij een verkeerscontrole vrijdag rond 16.00 uur op de Middelwijkstraat en de Koningsweg werd 12 keer een bekeuring uitgeschreven voor het niet dragen van de autogordel en 4 keer voor een snelheidsovertreding.

Parkeercontrole

BAARN Bij een parkeercontrole in de blauwe zone rond de Laanstraat en omgeving werden door de politie vrijdagmiddag 24 parkeerbekeuringen uitgereikt.