Lekstroom 12.00 uur

Utrecht 25-01-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Dronken bestuurders

NIEUWEGEIN Een 29-jarige man uit Utrecht is zaterdagnacht om 02.30 uur op de s Gravenhoutseweg bekeurd wegens rijden onder invloed. Een blaastest op het politiebureau gaf 340 ug/l aan. De man kreeg een rijverbod van 2 uur en is met een proces verbaal naar huis gestuurd.

Op de Jan van der Heydenweg werd zaterdagnacht om 0.55 uur een 24-jarige man uit Nieuwegein aangehouden, omdat hij met teveel drank op achter het stuur van zijn auto zat. Een blaastest op het politiebureau gaf 395 ug/l aan. De man kreeg naast een proces verbaal een rijverbod van 3 uur.

Omdat zij zonder helm reden werden twee opzittenden van een bromfiets zaterdagavond rond 21.30 uur op de Lobbendijk door de politie gemaand te stoppen. De bestuurder rook naar alcohol en werd verzocht mee te gaan naar het politiebureau voor een ademanalysetest. Die test gaf 505 ug/l aan. De bestuurder is zonder bromfiets, maar met proces verbaal naar huis gestuurd.

Dronken overlastgever

IJSSELSTEIN Een 17-jarig meisje uit Nieuwegein is zaterdagnacht aangehouden wegens openbare dronkenschap. Het meisje veroorzaakte overlast door spugen, met een paraplu te zwaaien en te schelden. Ook in de politieauto en op het politiebureau bleef zij zich recalcitrant gedragen, spugen en schelden. Er is proces verbaal tegen haar opgemaakt.