Politie Noord- en Oost Gelderland

REGIOPOLITIE NOORD- EN OOST- GELDERLAND
Politiedistrict NW-Veluwe
Nadere informatie:
Afd. Voorlichting, Brandt Keegstra
Tel. 055-5486054
PERSBERICHTEN
25 januari 2004
2dd8da3.gif

Feit
:
Beroving in Epe
Datum/tijd
:
25 januari 2004 02.30 uur
Locatie
:
Epe, Hoofdstraat
Betrokkene (1)
:
41 jarige aangever uit Epe
Betrokkene (2)
:
Omschrijving
:
Be1 fietste na een avondje stappen naar huis. Op de Hoofdstraat werd hij ingehaald door 2 nog onbekende jongens op een scooter. De twee jongens reden Be 1 klem en dwongen de fietser zijn portemonnee met inhoud af te geven. Het tweetal reed na de beroving weg in de richting van de Officiersweg.

Feit
:
Kop staart aanrijding in Ermelo
Datum/tijd
:
24 januari 2004 rond 15.00 uur
Locatie
:
Ermelo, Harderwijkerweg
Betrokkene (1)
:
19-jarige inwoner van Putten
Betrokkene (2)
:
44-jarige inwoner van Ermelo
Omschrijving
:
Een 44 jarige man (be 2) reed op de Harderwijkerweg en zag voor hem een kopstaart aanrijding gebeuren. Hierdoor was hij gedwongen te stoppen. De 19-jarige man (be 1)die achter hem reed had dit kennelijk te laat in de gaten en kon een aanrijding niet meer voorkomen. Doordat be 2 de wielen van zijn auto naar rechts draaide kwam het voertuig door de klap van de aanrijding tot stilstand in een greppel, rechts van de weg. Door de klap liep be 2 letsel aan zijn hoofd op, wat ter plaatse kon worden behandeld. Zijn passagier, een 48 jarige man uit Ermelo, werd met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Feit
:
Alcoholcontrole te Putten 04-213626
Datum/tijd
:
24 januari 2004 s avonds
Locatie
:
Putten, Krachtighuizerweg/Oude Garderenseweg/Hooiweg/Hoornsdam
Betrokkene (1)
:
Betrokkene (2)
:
Omschrijving
:
De Politie Regio Noord en Oost Gelderland heeft op zaterdagavond een alcoholcontrole gehouden op diverse plaatsen in Putten. Van een 60-tal bestuurders werd een blaastest afgenomen en allen bliezen een P, wat betekent dat ze hun weg mochten vervolgen .

Feit
:
Auto tegen boom in Epe
Datum/tijd
:
25 januari 2004 om 06.45 uur
Locatie
:
Epe, Oenerweg
Betrokkene (1)
:
20-jarige inwoner van Emst
Betrokkene (2)
:
18-jarige inwoner uit Epe
Omschrijving
:
Als gevolg van de gladheid van vanmorgen gleed een 20-jarige bestuurder uit Emst met zijn auto uit de bocht en kwam tot stilstand tegen boom. In de auto was tevens be 2 aanwezig. Beide inzittenden raakten bekneld en moesten door ter plaatse gekomen brandweerpersoneel uit het voertuig worden bevrijd. Door de ambulance werden de beide inzittenden met been en hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Apeldoorn. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept.

-1-