24/1 Aa & Dommel < br/>
Boxtel 25-01-2004

DISTRICT AA & DOMMEL

WILDPLASSER AANGEHOUDEN, Boxtel

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Markt in Boxtel een 25-jarige inwoner uit die plaats aangehouden voor wildplassen. De man stond midden op de Markt te plassen en kreeg daarvoor een bekeuring. Hij wilde zijn naam niet opgeven en is daarop aangehouden. Op het bureau kon zijn identiteit worden vastgesteld. Hij kreeg een proces-verbaal.

BROMFIETSER ONDER INVLOED, Sint-Michielsgestel

Van vrijdag op zaterdag is een 18-jarige bromfietser uit Sint-Michielsgestel op de Gestelseweg in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen dat hij niet het verplichte (brom)fietspad volgde en lieten hem stoppen. Bij controle bleek dat hij de alcohollimiet had overschreden. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal voor het rijden onder invloed en het niet volgen van het verplichte (brom)fietspad

ILLEGALE RADIOZENDER UIT DE LUCHT GEHAALD, Schijndel

Vrijdagmiddag is in Schijndel de illegale radiozender Radio Sinbad uit de lucht gehaald. De politie en het agentschap Telecom troffen in de woning van een 45-jarige man een 300 Watt sterke zender aan. De verdachte had geen vergunning/machtiging om een dergelijke zendinrichting aanwezig te mogen hebben. De apparatuur is inbeslaggenomen en tegen de eigenaar is proces-verbaal opgemaakt. Illegale zendapparatuur kan o.a. het vliegverkeer ernstig in gevaar brengen.