25/1 De Leijgraaf

Uden 25-01-2004

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR BEZIT HARDDRUGS, Uden

Zaterdagavond is op de Vioolstraat in Uden een 17-jarige inwoner uit Handel aangehouden voor het bezit van harddrugs. Agenten controleerden de verdachte omdat hij op een schoolterrein stond waar hij niet mocht komen. Behalve het feit dat hij een joint stond te roken, bleek hij 56 XTC-pillen, een paar zakjes speed en een paar zakjes weed in zijn bezit te hebben. Hij is aangehouden en ingesloten. De drugs zijn inbeslaggenomen.

BRIEVENBUS VERNIELD, Boekel

In de nacht van zaterdag op zondag bleek een brievenbus aan het Sint Agathaplein in Boekel te zijn vernield. De post was gedeeltelijk verbrand. Agenten hebben de post die nog in orde was opnieuw in een andere brievenbus op gepost. Voor zover mogelijk probeert de politie de eigenaren van de verbrande poststukken te achterhalen.

WILDPLASSER AANGEHOUDEN, Uden

In de nacht van zaterdag op zondag is een 23-jarige wildplasser uit Volkel op de Sint Janstraat in Uden aangehouden. De man stond tegen de gevel van een winkel te urineren en gedroeg zich recalcitrant. Na verhoor en een proces-verbaal mocht hij weer naar huis.

BALDADIGHEID, Uden

Zondagmorgenvroeg troffen agenten op de Markt in Uden twee 22-jarige inwoners uit die plaats aan. Zij fietsten rond met een vlaggenstok die zij hadden afgebroken bij een supermarkt. De jongeren waren bereid om de schade te vergoeden. Zij kregen een bekeuring voor baldadigheid.