25/1 Land van Cuijk
>
Cuijk 25-01-2004

VROUW MET DE DOOD BEDREIGD DOOR WINKELIER, Cuijk

Zaterdagmiddag is een 40-jarige vrouw uit Zevenaar door een verkoper in een telecomwinkel in Cuijk bedreigd met de dood. De vrouw kwam reclameren over een product dat zij eerder die dag bij de winkel had gekocht. Het ging daarbij om een SIM-kaart uit een starterspakket die niet werkte. De winkelier stelde zich volgens de vrouw zeer agressief op. Hij dreigde, volgens het slachtoffer, haar zowel verbaal als met gebaren te zullen doden. De vrouw heeft daarop de winkel verlaten en deed aangifte. De politie stelt een onderzoek in.

MAN MET TRAANGAS AANGEHOUDEN, Boxmeer

Zaterdagavond is bij een routinecontrole op het Weijerplein in Boxmeer een 26-jarige man uit Venray aangehouden voor wapenbezit. Agenten controleerden de inzittenden omdat er een stevige weedlucht uit de stilstaande auto kwam. De verdachte bleek een mes en een busje traangas in zijn bezit te hebben. Hij is aangehouden en voor verhoor ingesloten. De wapens zijn inbeslaggenomen en proces-verbaal is opgemaakt.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Boxmeer/Cuijk

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Een 32-jarige inwoner uit Boxmeer werd op de Spoorstraat in zijn woonplaats betrapt en kreeg een rijverbod van 1 uur en een proces-verbaal. Een 38-jarige man uit Cuijk kreeg op de Opaaldreef in zijn woonplaats een rijverbod van 5 uur en een proces-verbaal.