PERSBERICHT - 2003-12-18

Oad Reismarkt op 25 januari 2004

Op zondag 25 januari vindt in het 'Van der Valk Hotel Hengelo', Bornsestraat 400 te Hengelo (Ov.) van 10:00 tot 16:00 uur de Oad Reismarkt plaats met informatie over vlieg-, bus- en autovakanties. De toegang is gratis. Mensen die op vakantie willen of reeds bij Oad Reizen geboekt hebben, die graag deze dag willen bijwonen, zijn van harte welkom en hoeven zich niet van te voren aan te melden.

Tijdens deze dagen worden doorlopend videopresentaties vertoond over o.a. Bali/Lombok, Maleisië, Thailand, Nepal, Mexico, Zuidelijk & Oost-Afrika en Turkije. Daarnaast zullen audiovisuele presentaties worden verzorgd over o.a. Thailand, Nepal, Bali en Zuidelijk & Oost-Afrika door audiovisuele productiebedrijven.

Bij diverse stands is uitgebreide (reis-)informatie over vele vakantielanden te verkrijgen. Bovendien zullen aanwezige landenspecialisten, zoals reisleid(st)ers, verkoop- en reisbureaumedewerk(st)ers antwoord geven op allerlei vragen van de bezoekers. Daarnaast worden interessante boeken, tijdschriften, landkaarten en naslagwerken over de natuur, cultuur, godsdienst e.d. te koop aangeboden.

Om alvast echt in de vakantiesfeer te komen, kan men bovendien typische hapjes en drankjes proeven en zullen diverse standhouders voor bijvoorbeeld muzikale optredens zorgdragen. Tot slot zullen de echte kenners van de diverse bestemmingen boeiende reisverhalen ten gehore brengen.

Half januari is er een gedetailleerd programma beschikbaar met een overzicht van de tijdschemas van de diapresentaties en de videos. Deze informatie (incl. routebeschrijving) is te verkrijgen via de ANVR-reisbureaus of via www.oad.nl.