Ingezonden persbericht

AP Intelligent Mail Switch elimineert 'false positives'

Werkt met e-mail filters - garandeert altijd gewenste e-mail

OUDEWATER, 26 januari 2004 - Het Amerikaanse Secluda Technologies lanceert vandaag de All Purpose Intelligent Mail Switch (AP/IMS), een SMTP gateway oplossing voor e-mail productiviteit. Samen met het huidige product InboxMaster, geeft AP/IMS meer mogelijkheden aan IT om de e-mail omgeving in de gaten te houden en te beheren; de performance en betrouwbaarheid van de e-mail applicaties te verbeteren met inbegrip van anti-spam filters, virus scanners en e-mail servers; en voorkomt z.g. 'false positives' (als spam aangemerkte gewenste e-mail) en andere problemen veroorzaakt door e-mail filters.


"AP/IMS is een voordelige oplossing voor IT om hun huidige e-mail filters te verbeteren, vooral het probleem van gewenste e-mail die wordt geblokkeerd of vertraagd door een verkeerde interpretatie", aldus Dave Breck, CTO en oprichter van Secluda.

Het eerste product van Secluda, InboxMaster, verzekerde de levering van gewenste e-mail en voorkwam levering van ongewenste e-mail. AP/IMS gecombineerd met InboxMaster, geeft e-mail beheerders de mogelijkheid om individuele behoeften van hun meest veeleisende gebruikers verfijnd in te stellen met behoud van e-mail beveiliging en bescherming, bedrijfsvoorschriften en tijdige levering aan alle andere gebruikers.

AP/IMS biedt instelbare labeling op basis van de bron van ieder bericht, gebruikmakend van de voordelen van de SmartScreen technologie in Outlook, binnenkort ook beschikbaar in Microsoft Exchange. AP/IMS werkt evenzeer met andere server en desktop e-mail filters.

AP/IMS beschermt netwerken tegen e-mail bedreigingen als DoS, name harvesting, spam aanvallen en relay overtredingen.

Secluda's AP/IMS draait onder Windows, Linux en MacOS en is geprijsd op een gebruiker/serverbasis vanaf ¤395 tot ¤3.995 voor een ongelimiteerd aantal gebruikers. Geen filtering, geen updates van regels en geen software bij de eindgebruiker, betekenen lage kosten en snelle implementatie.

Secluda levert e-mail productiviteitstools voor IT profs en lost ingewikkelde e-mail problematiek op. Voor nadere informatie en aanvraag van gratis evaluaties van AP/IMS en/of InboxMaster en e-mail gebruikerstraining, kunt u contact opnemen met: eCom-On (www.eCom-On.nl), exclusief distributeur voor de Benelux.


Over eCom-On
eCom-On is exclusief distributeur van AP/IMS en InboxMaster in de Benelux. Het bedrijf biedt tevens een front-end totaaloplossing, gebaseerd op een combinatie van InboxMaster en workshops voor eindgebruikertrainingen op het gebied van het beheer van en het omgaan met e-mail, die bijdragen aan een hogere werkplekefficiency.

Voor meer informatie: www.InboxMaster.nl of www.eCom-On.nl
Of: eCom-On, t.a.v. Robert Venstra, tel.:+31(0)348-568108, email: Info@inboxmaster.nl.