Time : 4:54:43 PM
Date : Sunday, January 25, 2004
Sender Name: VZW Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen

Bizidee beloont innovatieve ondernemers

Morgen, 26 januari 2003, wordt in de Ancienne Belgique (Brussel) de eerste fase van de Vlaamse Ondernemingsplanwedstrijd Bizidee afgerond. Een goede drie maand geleden kreeg heel Vlaanderen de opdracht met een innovatief idee op de proppen te komen. Ruim 280 aspirant-ondernemers gingen in op deze oproep en daarmee doet Bizidee het ruimschoots beter dan tijdens het pilootproject van afgelopen jaar.

Het doel van de wedstrijd is een blijvende stimulans te geven aan het Vlaamse ondernemerschap. Het eigenlijke doel van de wedstrijd is het indienen van een sterk, uitgewerkt ondernemingsplan dat voortvloeit uit een origineel en innovatief idee. Hiervoor biedt Bizidee een volledig begeleidingstraject aan de deelnemers waarin zijn beroep kunnen doen op een persoonlijke mentor en gespecialiseerd advies. Bovendien wordt de Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen ondersteund door een netwerk van academici, ondernemers en
durfkapitaalverschaffers. Kortom, Bizidee kadert perfect in het economisch beleid van de Vlaamse regering om startende ondernemers de nodige impulsen te geven.

In aanwezigheid van minister van Economie, Buitenlandse Beleid en E-government Patricia Ceysens zullen in de Ancienne Belgique de eerste prijzen van deze tweede editie worden uitgedeeld. De meest innovatieve projectvoorstellen in de studentencategorie krijgen ¤500, ¤350 en ¤200; de top drie van de algemene categorie kan dan weer rekenen op ¤1000, ¤750 en ¤250.

Alle informatie over de Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen vindt u op http://www.bizidee.be.

Contact:
Erwin Reynaert
0496/26.65.33
erwin.reynaert@bizidee.be