Time : 9:51:53 AM
Date : Friday, January 16, 2004
Sender Name: assubel

Assubel en groen !
Brussel, 16 januari 2004

Naar aanleiding van de voorstelling van de campagne 'Groen in bedrijf' organiseert de VLAM, Prevent en verzekeringsmaatschappij Assubel op maandag 26 januari om 10.30u een persconferentie. Deze zal plaatsvinden in het nieuwe gebouw van Assubel, welke zelf een voorbeeld is van groen in het bedrijf.

Vlaams minister van Economie, Buitenlands Beleid en E-governement, Patricia Ceysens heeft reeds haar aanwezigheid bevestigd. Alle toespraken door de betrokken partijen zullen plaatsvinden in het Nederlands.

Bij deze gelegenheid zal het belang van een groene werkomgeving worden aangetoond en de rol dat groen speelt binnen het gezondheidsbeleid van bedrijven. Tevens zal de nieuwe campagne 'Groen in bedrijf' officieel worden gelanceerd. Tot slot wil Assubel zijn visie geven op groen in het bedrijf gevolgd door een korte rondleiding in het gebouw.

Sinds 27 november verzekert Assubel immers het welzijn van haar medewerkers in een nieuw gebouw. In het concept werden zowel de menselijke waarden die vooropstaan bij Assubel als concrete arbeidsergonomische aspecten volop geïntegreerd en samengesmolten. De keuze voor een groene, ademende en luchtige werkomgeving als leidraad werd duidelijk vooropgesteld.

Licht en planten zijn heel sterke aantrekkingspunten voor de medewerkers: Assubel wil dan ook een geheel creëren waar de personeelsleden graag vertoeven en waar ze in nauw contact blijven met de natuur.

De laatste jaren staan bedrijven meer open voor een maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het milieu en streven zij naar een groener imago.

Assubel heeft de ambitie en de wil ten volle mee te werken aan het uitdragen van de boodschap dat groen een positief effect heeft op de werkomgeving en het welzijn van de medewerkers. Dit groeiende welzijn en de creatie van een aangename werkplaats zal er immers voor zorgen dat medewerkers meer tevreden en nog sterker gemotiveerd voor de dag komen.

Inschrijven kan bij de VLAM-persdienst, tel. 02/510.62.41 of via e-mail: pers@vlam.be

Renaud Rosseel
Commercieel Directeur Assubel
Tel. : 02/214.72.57