CNV

CNV houdt speciale belastingzittingen in het hele land

Nog een paar maanden en dan moeten de aangiften voor de inkomensbelasting over 2003 weer bij de Belastingdienst binnen zijn. Ook dit jaar biedt de CNV Belastingservice hulp bij het invullen van de aangiften. De service is onderdeel van het dienstenpakket van het Christelijk Nationaal Vakverbond (CNV).

In de maanden februari en maart verzorgt de CNV Belastingservice speciale belastingzittingen voor het invullen van de aangifte over het jaar 2003. Ruim 1.000 invullers bereiden zich nu al voor om dan de duizenden aangiften moeiteloos van de juiste informatie te voorzien.
'De invullers krijgen daarvoor speciale scholing zodat zij op de hoogte zijn van het laatste belastingnieuws. Overigens worden de aangiften altijd (ter plekke) samen met het lid (digitaal) ingevuld en direct opgestuurd', aldus Anoek Bijlhout van het CNV.

Veel CNV-leden weten CNV Belastingservice inmiddels te vinden en komen er ieder jaar weer terug. De belastingzittingen zijn bedoeld voor leden van het CNV. Zij kunnen vanaf februari een afspraak maken met CNV Belastingservice om tijdens een van de belastingzittingen het aangifteformulier te laten invullen. De zittingen vinden overal in het land plaats, zowel overdag als 's avonds.

Meer informatie (waaronder locaties en data van de diverse zittingen): kijk op www.cnv.nl of bel naar CNV Info, tel. 0900 - 268 46 36.

Voor nadere informatie (