Eemland noord 09.55 uur

Utrecht 26-01-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Aanrijdingen: drie gewonden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 januari was een automobilist zonder rijbewijs betrokken bij twee aanrijdingen.

Rond 01.35 uur reed een 16-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg op de Vuronger met een auto tegen een geparkeerde auto van een 41-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg. Vervolgens ging hij er direct met de auto vandoor. De aangereden auto liep forse achterschade op. De 16-jarige jongen had de auto van zijn broer meegenomen en had twee vrienden opgepikt. Dat waren mannen van 18 en 21 jaar, beiden ook uit Bunschoten-Spakenburg.

Rond 01.45 uur reed de 16-jarige jongen met de auto over de Talmastraat, komende uit de richting van de Zuidwek en gaande in de richting van de Heemstedesingel. Daarbij verloor hij de macht over het stuur en botste op de Heemstedesingel tegen een boom. Alle drie de inzittenden raakten gewond en de bestuurder kwam bekneld te zitten in het wrak. Nadat de verdachte uit het wrak was bevrijd, werd hij met onder ander een bekkenfractuur per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht. De 18-jarige jongeman werd met diverse kneuzingen per ambulance naar het Lichtenbergziekenhuis in Amersfoort gebracht. De 21-jarige man werd met een hersenschudding naar hetzelfde ziekenhuis vervoerd. Alleen de 21-jarige man mocht na behandeling naar huis, de anderen zijn in het ziekenhuis opgenomen.