Dienstenbond CNV

Tussenevaluatie sociaal plan Wegener: wat zijn uw ervaringen? 26-01-2004

Afgelopen zomer heeft CNV Media met Wegener het sociaal plan Wegener Krantenbedrijf afgesproken. Het is nu tijd voor de eerste tussenevaluatie. CNV Media roept u op goede en slechte ervaringen met het sociaal plan aan ons te melden.

Na langdurige onderhandelingen heeft CNV Media voor de zomer van 2003 met Wegener een akkoord gesloten over het sociaal plan Wegener Krantenbedrijf (WKB). Sinds de zomer hebben er binnen Wegener verschillende reorganisaties plaatsgevonden waar het sociaal plan WKB op van toepassing is. In het sociaal plan hebben we met Wegener afgesproken dat we halfjaarlijks de voortgang van het sociaal plan zullen bespreken. Op dinsdag 3 februari gaat de eerste tussenevaluatie plaatsvinden.

Ervaringen?
Natuurlijk hebben we inmiddels leden gesproken die ervaringen hebben opgedaan met het sociaal plan WKB. Graag willen we u echter ook de gelegenheid geven om uw goede of minder goede ervaringen aan ons te melden, zodat we die (anoniem) kunnen bespreken tijdens de tussenevaluatie met Wegener. Wij vragen u deze ervaringen voor maandag 2 februari naar ons te faxen op het nummer (055)5220385 of te mailen op het e-mailadres: j.warnaar@cnvdibo.nl. Ook als u andere vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.