Dienstenbond CNV

Functiewaardering bij Jumbo Supermarkt
26-01-2004

Jumbo Supermarkten heeft besloten voor de medewerkers van het hoofdkantoor in Veghel en voor de medewerkers in de overhead van de distributiecentra (voor zover zij niet al vallen onder de CAO Groothandel in Levensmiddelen of Levensmiddelenbedrijf) een functie- en loongebouw te ontwikkelen.

Hier is de afgelopen maanden hard aan gewerkt en met ingang van salarisperiode 1- 2004 treedt dit nieuwe systeem in werking. Uitgangspunt bij het invoeren van de nieuwe beloningssystematiek is dat uw huidig inkomen gegarandeerd blijft.

De afgelopen twee maanden bent u diverse keren door uw werkgever op de hoogte gebracht van de stand van zaken rondom het beschrijven van de functies en later het waarderen daarvan.

Op 10 december 2003 hebben alle medewerkers die het betreft een brief gekregen met daarin aangegeven wat functiewaardering in hun eigen situatie betekent. In deze brief is ook aangegeven hoe en op welke termijn de medewerker bezwaar aan kan tekenen.

IT-afdeling
Er is één afdeling, de afdeling IT, die een uitzondering vormt in dit proces, daar er op dit moment gewerkt wordt aan een andere manier van werken voor deze afdeling. Voor deze afdeling dient het project medio 2004 te zijn afgerond.
Met name uit deze hoek zijn wij door leden benaderd. Wij kunnen u mededelen dat het proces van functiebeschrijven en vervolgens waarderen hier nog moet worden doorlopen. Dit betekent uiteraard ook dat voor u pas later de beroepsprocedure in werking treedt. Dus u hoeft niet ongerust te zijn!

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van deze info nog vragen hebben dan horen wij het graag.
U kunt ons bereiken via telefoonnummer: (040)2116674 of email: k.baelemans@cnvdibo.nl.