Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

HotSMS.com verwelkomt 700.000ste geregistreerde gebruiker

In drie jaar tijd uitgegroeid tot populairste online SMS dienst

Amsterdam, 26 januari 2004 - In het begin van 2004 heeft de website HotSMS.com de 700.000ste geregistreerde gebruiker verwelkomd. In drie jaar tijd heeft HotSMS.com zich ontwikkeld tot de populairste online SMS dienst en grootste operator-onafhankelijke database met mobiele telefoonnummers. In 2003 groeide de database elke maand met gemiddeld 19.000 nieuwe registraties. Veel concurrerende aanbieders hebben inmiddels het veld geruimd wat de positie van HotSMS heeft versterkt. HotSMS verwacht de komende anderhalf jaar te groeien naar 1 miljoen geregistreerde gebruikers.

Database

HotSMS begon eind 2000 met het aanbieden van onbeperkt gratis SMS via de website www.hotsms.com. Om (gratis) SMS berichten via de site te kunnen versturen, registreren bezoekers zich eenmalig, waarbij zij een aantal persoonlijke gegevens invullen. Bovendien kunnen zij toestemming geven om door HotSMS benaderd te worden via SMS, Email of post. De helft van de geregistreerde gebruikers heeft hier toestemming voor gegeven. Deze groep vormt regelmatig het startpunt voor direct marketing activiteiten in samenwerking met adverteerders.

De gratis SMS berichten zijn gesponsord door adverteerders. Via de site worden ook betaalde SMS berichten verstuurd zonder sponsortekst.

Kennis

De gebuikers van HotSMS.com worden ook regelmatig ingezet voor het verzamelen van kennis over onderwerpen als bijvoorbeeld muziek, reizen, chocoladerepen, mobiele telefoons, SMS reclame en toepassingen van nieuwe mobiele technieken. De onderzoeksresultaten worden vervolgens ingezet voor het opzetten van mobiele marketing acties of het ontwikkelen van diensten op de site.