Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Zutphen 26 januari 2004.

Kasteel achterhoek uitgeroepen tot mooiste stand

Op de vakantie- en caravanbeurs CARAVANA te Zuidlaren is de gezamenlijke stand van het Achterhoeks Bureau voor Toerisme en camping- en hotelondernemers door een vakjury van de Prins Bernard Hoeve uitgeroepen tot de mooiste en meest aansprekende stand van de beurs.

Marit Prinsen van camping 'De Twee Bruggen' te Winterswijk mocht namens het ABT en de samenwerkende campingondernemers en Golden Tulip Hotels een oorkonde vergezeld van een fikse bos bloemen en een grote felicitatietaart in ontvangst nemen.

Van Hulstijn, directeur van het Achterhoeks Bureau voor Toerisme is blij met deze uitverkiezing. Nog tevredener is hij met de blijken van waardering van het publiek en met name het grote aantal bezoekers dat het Achterhoekse Kasteel bezoekt om over de vakantiemogelijkheden geïnformeerd te worden. Ook op de vorige week gehouden vakantiebeurs te Utrecht kon het Achterhoekse Kasteel op zeer veel waardering van de bezoekers en collega exposanten rekenen. Nog nooit eerder ontving de Achterhoek zoveel belangstellenden in zijn stand.

Verdere Info bij: Walter R. van Hulstijn, 0651942884

Vriendelijke groet,
Inge Itkal


---

Achterhoeks Bureau voor Toerisme
Postbus 4106
7200 BC Zutphen
Tel: 0575-519330
Toeristische informatie: 0900-2692888