Politie Zuid-Holland-Zuid

26/01 Ochtend Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

26-01-2004 - Persberichten District II

ALCOHOL
PAPENDRECHT- Een 36-jarige man uit Papendrecht is aangehouden. De man reed op zondagavond 25 januari over de A15. Hij moest een blaastest ondergaan. De man bleek veel te veel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een dagvaarding mee.
LANGERAK- Een 39-jarige man uit Noordeloos is aangehouden. De man reed in de nacht van zondag op maandag 26 januari over de Lekdijk. Hij blies boven de streep tijdens een blaasproef. De man kreeg een rijverbod van 2 uur.

INBRAAK IN HORECAGELEGENHEID
SLIEDRECHT- In een horecagelegenheid aan de Brouwerstraat is ingebroken. In de nacht van zondag op maandag 26 januari sloeg men de ruit van de toegangsdeur eruit. Men ging het pand binnen en probeerde het koffiezetapparaat te stelen. Omdat deze bevestigd was met kabels is dit niet gelukt.

PERSONENAUTO GERAMD
ARKEL- In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 januari omstreeks 5.00 uur is een personenauto geramd. Deze auto stond geparkeerd op de Prinses Bernhardstraat. De bestuurder met een auto die begint met het kenteken GH-- reed na de aanrijding door. De linkerzijde van de geparkeerde personenauto liep veel schade op.
De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)