Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


26 januari 2004


Epe - Inbraak in electro-zaak


In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een electro-zaak aan de Hoofdstraat in Epe. De achterdeur werd geforceerd. Er werden twee tv-toestellen, enkele dvd-spelers en mobiele telefoons weggenomen.


Ermelo - controle fietsers


Maandagochtend zijn op de Horsterweg in Ermelo een zestal fietsers bekeurd voor het rijden zonder licht. Eén jongeman werd bekeurd voor het fietsen zonder een goede rem. De knaap was vorige week hiervoor al gewaarschuwd. Hij mocht nu niet verder fietsen en moest noodgedwongen te voet terug naar huis.


Heerde - Bedrijfsbus van de weg gegleden


Door de gladheid gleed vanochtend in een bocht op de Zwarteweg in Heerde een bedrijfsauto in de sloot. Niemand raakte gewond. Het incident vond omstreeks 07.45 uur plaats. De bedrijfsauto werd bestuurd door een 26 jarige man uit Beemte Broekland. Het bergingswerk heeft enkele uren in beslag genomen. De brandweer assisteerde. Ook medewerkers van het waterschap zijn ter plaatse geweest om maatregelen te nemen vanwege het lekken van koelvloeistof, motorolie en dieselolie. De vervuilde grond werd door de gemeente afgevoerd.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --