26/1 District Land van C uijk

Cuijk 26-01-2004

AANRIJDING LETSEL MILL

Een 40 jarige automobilist uit Sint Hubert is op 26 januari 2004 omstreeks 06.05 uur met zijn auto te water geraakt op de Volkelseweg te Mill. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

VERDACHTE AUTO-INBRAKEN AANGEHOUDEN CUIJK

Een 30 jarige man uit Cuijk is op 26 januari 2004 aangehouden ivm inbraken in auto's op De Valuwe te Cuijk op 28 december 2003. De man is ingesloten.

Politieambtenaar omver gereden, Cuijk

Een 50-jarige politieambtenaar is zondagochtend omver gereden in een bosgebied op de Zevenhutten in Cuijk. Daarbij raakte hij gewond aan zijn been. De man was in het bosgebied aan het wandelen in zijn vrije tijd, toen hij twee crossmotoren tegen kwam. Hij legitimeerde zich als politieambtenaar en vroeg aan de bestuurders hun helm af te zetten. Dat deden ze niet. Een van hen reed de man vervolgens om ver. Toen hij overeind kwam kon hij de ander bij zijn jas vast pakken. Omdat die bestuurder vervolgens met zijn wiel slipte en weg reed, raakte hij het been van de man. Het ging om twee KTM crossmotoren, kleur blauw. De politie zoekt getuigen van het voorval. Zij kunnen contact opnemen met team Cuijk via 0900-8844.