Ingezonden persbericht


ProClarity introduceert applicatie-accelerator voor category management

Nieuwe Business Application Center biedt best practices voor bouw krachtige BI-applicaties

's-Hertogenbosch, 26 januari 2004 - ProClarity, leverancier van analytische softwareoplossingen voor beslissingsondersteuning, introduceert een application accelerator voor category management. Dit is de eerste in een reeks accelerators die klanten ondersteunen bij de snelle ontwikkeling en inzet van op specifieke behoeften afgestemde analytische applicaties. De accelerators richten zich op het versneld realiseren van diepgaand inzicht in specifieke bedrijfsonderdelen en vergemakkelijken daardoor een snellere intelligente besluitvorming. In dit geval is de applicatie-accelator gericht op category management.

Voorafgaand aan deze introductie heeft ProClarity een Business Application Center (PBAC)opgezet. Het Business Application Center ondersteunt klanten met best practices voor de ontwikkeling van business intelligence-applicaties voor verticale markten of functionele gebieden. De belangrijkste verticale markten zijn momenteel retail en zijn toeleveranciers, financiële dienstverlening en gezondheidszorg.

"De nieuwe ProClarity application accelerator voor category management is ontwikkeld om wereldwijde retailers en producenten van consumentengoederen te ondersteunen bij de verbetering van hun bedrijfsresultaten en aandeelhouderswaarde. Dat kan door beslissers te helpen om alle relevante informatie sneller te doorgronden. Met het Business Application Center willen we de productiviteit, winstgevendheid en effectiviteit van onze klanten in hun specifieke markten verbeteren", zegt Clay Young, Senior Vice-President Strategic Marketing van ProClarity Corporation.

De application accelerator voor category management is vanaf eind januari 2004 op de markt beschikbaar.