Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


26 januari 2004


Laren - auto komt tot stilstand op rotonde


In de nacht van 25 op 26 januari is een 41 jarige automobilist uit Amsterdam tot stilstand gekomen op een rotonde.
De bestuurder komende uit de richting van Lochem had door de zeer dichte mist de rotonde aan de Markeloseweg te Laren te laat in de gaten en kon door het opgevroren wegdek ook niet flink afremmen waardoor hij een hek en een rotondebord geheel uit de grond heeft gereden.De bestuurder is met de schrik vrij gekomen.


Lochem - diefstal van borden bij St. Josephschool


Tussen vrijdag 16 en maandag 19 januari hebben onverlaten 3 nieuwe houten palen met groene bordjes met de tekst "honden niet toegestaan " weggenomen bij St. Josephschool aan de
Prins Clauslaan.De palen waren zeer recent geplaatst door de school vanwege vele klachten over het uitlaten van honden op het schoolplein.


Laren - auto tegen boom


Bij een eenzijdige aanrijding 26 januari omstreeks 07.00 uur heeft een 42 jarige automobilist uit Lochem verwondingen opgelopen.In de dichte mist reed hij komende vanuit de Dochterenseweg
met zijn auto over de Rosseweg in de richting van de Zuthpenseweg.In een bocht naar rechts reed de man recht door en botste frontaal tegen een voor hem links van de weg staande boom.
Hij is per ambulance overgebracht naar het Spittaal i.v.m. schouderletsel.


Zutphen - fietsen in voetgangersgebied


Agenten hebben vanmorgen in de binnenstad gecontroleerd. Er werden drie fietsers bekeurd voor het fietsen in voetgangersgebied.


Einde berichten

Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --