GREEN VALLEY B.V.



Green Valley introduceert revolutionaire CMS technologie in Europa

Delft, 26 januari 2004 - Green Valley, een van de belangrijkste leveranciers van high-end content management systemen in Nederland, heeft onlangs een revolutionaire technologie geĂŻntroduceerd op het gebied van content management systemen (CMS). Deze technologie met de naam Green Valley Open Templates Framework brengt het Delftse bedrijf een belangrijke technologische voorsprong ten opzichte van andere spelers in de markt.

Green Valley, onlangs nog bekroond met een notering in de European Technology Fast 500 ranglijst van Deloitte & Touche, lost deze problematiek op met de introductie van het Green Valley Open Templates Framework. In dit Framework wordt de vormgeving van de site losgekoppeld van complexe scripts en programmeerregels. De templates kunnen met het Green Valley Open Templates Framework eenvoudig worden ontwikkeld zonder echte programmeerkennis en met bekende web layout pakketten, zoals Macromedia Dreamweaver.

Hiermee komt het snel en zelfstandig ontwikkelen van high-end websites en portals binnen het bereik van webmasters, grafisch ontwerpers en ontwerpbureaus. Deze technologie zorgt er tevens voor dat de ontwikkel- en implementatietijden van websites en portals dratisch verkort en de kosten beduidend lager zijn dan bij vergelijkbare content management systemen. Bovendien biedt de nieuwe methode onafhankelijkheid van de leverancier voor verdere ontwikkeling van de verschillende sites.

Over Green Valley
Green Valley, gevestigd te Delft, is een toonaangevende ontwikkelaar van high-end web en enterprise content management software in Nederland. Green Valley levert een uiterst krachtig en gebruikvriendelijk CMS, dat speciaal geschikt is voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage moeten leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom. Dankzij een hoogwaardige technologie, kozen vele bedrijven en instellingen de afgelopen periode voor een stabiele partner die ook de komende jaren geavanceerde oplossingen kan bieden op het gebied van content- en kennismanagement. Onder deze referenties, namen als de Algemene Rekenkamer, het ministerie van Economische Zaken, Maetis Arbo en het Martini Ziekenhuis Groningen. Daarnaast is Green Valley toonaangevend leverancier bij gemeenten, onder meer voor de gemeenten Rijswijk, Delft, Nieuwegein en Haarlemmermeer.

Noot voor de redactie,