Politie Drenthe

maandagmiddag

Emmen 26-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Huiselijk geweld

EMMEN Zondagavond laat is in Emmen een man aangehouden die zijn vrouw had mishandeld. De vrouw had door de mishandeling enkele rode striemen en blauwe plekken opgelopen. De man is ingeloten.

Inbraken in bedrijven

ASSEN Bij een bedrijf aan de Maasstraat is in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Een ruit was geforceerd om binnen te komen. Voor zover nagegaan kon worden zijn er een 20-tal magnum ijsjes gestolen.

ASSEN Aan de Nobellaan is tussen zaterdagavond en maandagmorgen in gebroken in een bedrijf. Een ruit bleek ingeslagen te zijn. Vermist worden een aantal droge worsten en wat blikjes sinas.

Beroving (vervolg 24-01-04)

EMMEN Bij de beroving in het winkelcentrum van Emmerhout in de nacht van vrijdag op zaterdag is niet alleen de tas van de vrouw meegenomen, maar ook de portemonnee van de man is tijdens de vechtpartij verdwenen. Tijdens een wandeling zondagmiddag door het winkelcentrum kwam het mannelijk slachtoffer oog in oog te staan met vermoedelijk één van de daders. Voordat het slachtoffer dit door had, was de aanvaller al weer verdwenen. De politie is bezig met het onderzoek en zoekt nog getuigen van dit misdrijf.

Inbraak in winkel

BORGER Bij een winkel aan de Hoofdstraat is afgelopen weekeinde ingebroken. De daders kwamen binnen door het forceren van een raam. Gestolen is een computer en wat geld.

Roel Hallink, tel.: 06-51528156.
Het perspiket wordt hedenmiddag om 17.00 uu overgenomen door Ernest Zinsmeyer, tel.: 06-22662875