Ingezonden persbericht


Inter Access genomineerd voor 'The Lotusphere Best In Showcase Award'

Hilversum, 26 januari 2004 - Inter Access is genomineerd voor The Lotusphere Best In Showcase Award. Het bedrijf ontvangt de nominatie voor deze prestigieuze IBM Lotus Award voor zijn WebSphere Portal-oplossingen. Doorslaggevend voor het ontvangen van de nominatie waren de Portal & Workplace-demonstraties en de nominaties door klanten. Inter Access is als enige Nederlandse IBM Business Partner genomineerd voor deze wereldwijde Lotus Award.

De Lotus Awards - voorheen 'Lotus Beacon Awards' - worden elk jaar door IBM uitgereikt aan IBM Business Partners die een uitzonderlijk innovatieve oplossing hebben ontwikkeld op basis van IBM-technologie. Inter Access is genomineerd in de Best In Showcase Award-categorie. Deze categorie beloont innovatieve oplossingen die gebaseerd zijn op de nieuwste Lotus-technologie en de mogelijkheden op het gebied van collaboration en de interactiekracht van Lotus-software optimaal benutten; vooral oplossingen die de diverse Lotus- en WebSphere-technologieën integreren of Domino-applicaties portaliseren komen in aanmerking voor de award. De award wordt door Lotus CEO Ambuj Goyal uitgereikt tijdens het jaarlijkse IBM-evenement 'Lotusphere', dat van 26 tot 29 januari 2004 plaatsvindt in Orlando (Verenigde Staten).

Diverse Inter Access-klanten hebben de afgelopen weken hun tevredenheid over door Inter Access uitgevoerde WebSphere Portal-projecten aan IBM kenbaar gemaakt. Dit heeft mede geleid tot de nominatie. De jury beoordeelt de finalisten vervolgens op de wijze waarop zij IBM-technologie inzetten om de businessvraagstukken van klanten op te lossen. Inter Access ziet deze nominatie als beloning voor zijn inventieve Portal 1,2,3-oplossing die MKB-bedrijven IBM hard- en softwarecomponenten aanbiedt tegen een aantrekkelijke bundelprijs.

René van der Kolk, directeur Marketing Communicatie van Inter Access: "We zijn trots dat onze toewijding aan IBM en de innovatieve implementaties die we op basis van IBM-technologie realiseren, door IBM erkend en beloond worden. Zeker als die waardering tijdens een internationaal evenement wordt onderstreept. Daaruit blijkt een sterke waardering van IBM voor onze inspanningen als IBM Business Partner."

###

Inter Access B.V.
Inter Access is een strategische partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Vanuit diverse kennisgebieden ontwikkelt Inter Access op continue basis een portfolio van ICT-oplossingen. Ondersteund door ruim 1.200 professionele collega's en 24 jaar ervaring, vertaalt Inter Access zijn geïntegreerde visie in een geïntegreerde branchespecifieke oplossing, met aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate, een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes. Inter Access is in 1980 opgericht en heeft het hoofdkantoor in Hilversum. Met zeven regionale vestigingen is er een landelijke dekking ten behoeve van zowel klanten als medewerkers. Meer informatie: www.interaccess.nl