Hagemeyer

PERSBERICHT

NIEUWE CEO VOOR HAGEMEYER N.V.

Hagemeyer maakt bekend dat de Raad van Commissarissen aan de op 21 april 2004 te houden Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal voorstellen de heer Rudi W.A. De Becker (57) te benoemen tot de nieuwe CEO van Hagemeyer. De heer De Becker zal op 1 maart 2004 bij Hagemeyer in dienst treden. Per dezelfde datum zal Rob ter Haar, wiens aftreden in december 2003 bekend gemaakt werd, als CEO en lid van de Raad van Bestuur terugtreden.

De heer De Becker, die de Belgische nationaliteit heeft, is afkomstig van Buhrmann, waar hij als lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk is voor al Buhrmann's activiteiten in Europa. Voordat hij bij Buhrmann in dienst trad was de heer De Becker lid van de Raad van Bestuur van Samas (kantoormeubelen en kantoorbehoeften). Voordien bekleedde hij verschillende general management posities bij ondermeer Black & Decker en Xerox.

`Het doet ons veel genoegen dat wij Rudi De Becker hebben kunnen aantrekken. Hij is zeer internationaal georiënteerd aangezien hij in zes Europese landen en in de Verenigde Staten gewoond en gewerkt heeft. Hij beschikt over aanzienlijke operationele management ervaring binnen de business to business distributie en dienstverlening. Zijn werkervaring sluit precies aan bij wat we voor Hagemeyer in de komende tijd nodig hebben', aldus Jan Kalff, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Rudi De Becker zegt: `Hagemeyer is een mooi bedrijf met de juiste strategie. Ik zie er met enthousiasme naar uit om leiding te gaan geven aan het team en om een blijvend herstel van de winstgevendheid van Hagemeyer te realiseren.

Naarden, 26 januari 2004
HAGEMEYER N.V.
Raad van Commissarissen