Gemeente Loppersum
---

Plaatsnaamborden Leermens en Westermden zoek

De plaatsnaamborden van Leermens en Westeremden zijn sinds de jaarwisseling nog niet teruggebracht. Grappenmakers uit Westermden hebben het naambord naar Amsterdam gebracht en eentje uit Amsterdam mee teruggenomen. Deze naambordverwisselaars zijn eenvoudig te achterhalen. Zij staan met z'n allen geportraitteerd op een foto op internet. Anders ligt het voor de borden in Leermens. Daarvan zijn er 3 zoek en er is bij de gemeente in het geheel idee waar de Leermenster borden gebleven zijn.

Kosten
Wanneer de borden niet worden teruggebracht, of gevonden dan lijdt de gemeente een schade van E 640,--. En dat betekent dat we met z'n allen (alle burgers) weer voor de schade moeten opdraaien.

Informatie
Wie kan informatie verschaffen over de verdwijning van deze borden? Neem contact op met de heer Heino de Vries, telefoon: 0596-575129. Ook kunnen de borden terug worden gebracht naar de gemeentewerf Pomonaweg 3 te Loppersum. Alle reacties hierover zullen vertrouwelijk worden behandeld. Er is vast wel iemand die iets meer over de verdwenen borden kan vertellen. Dus schroom niet en meldt ons waar de borden te vinden zijn.

Van de heren uit Westermden verwachten wij dat zij contact met de gemeente zullen opnemen. In het fotobijschrift op de internetsite staat vermeld dat de zaak in oorspronkelijke situatie wordt hersteld. Tot op dit opgenblik is dat niet gebeurd.


---

---

| |