Keurmerk Florimark


____________________

Workshops Florimark Productie 2004.
U leest, ziet en hoort veel over keurmerken, kwaliteitszorg en leveranciereisen. U ziet wel iets in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en het hebben van goede klantrelaties. Verder wilt u ook graag zichtbaar een betrouwbare leverancier voor uw klanten zijn. Maar hoe pakt u dat nu aan? Papier is niet uw hobby, maar de noodzaak om sommige zaken vast te leggen ziet u wel. Waarom dan niet op een praktische manier? Florimark Productie is een telersgerichte regeling die nut en noodzaak weet te onderscheiden van het overbodige.

Gerichte aanpak
Voor telers die nog niet zo bekend zijn met de inhoud van Florimark organiseert Florimark een workshop, bestaande uit drie sessies. Het doel van de workshop is u als teler bekend te maken met Florimark en te laten zien hoe Florimark is in te voeren in uw bedrijf. De opzet van de workshops is telersgericht en praktisch. De groepen bestaan uit ongeveer 20 personen. Workshop 1 staat in het teken van kwaliteitszorg en verbetermanagement. Met praktische voorbeelden wordt inzichtelijk gemaakt wat u te doen staat. Het thema voor workshop 2 is houdbaarheidstesten en de uitvoering daarvan. De laatste workshop staat in het teken van audits en wat dat precies inhoudt voor uw bedrijf.

Data en inschrijving
Workshop 1 staat gepland voor 26 februari en 27 februari 2004. Bent u geïnteresseerd, reserveer dan één van deze data in uw agenda. De data voor workshop 2 en 3 worden in overleg met de groep vastgelegd. Telers die de workshops volgen kunnen na de eerste workshop direct aan de slag met Florimark. Interesse? Bel Bernard Piet 071 - 56 59 582 / Danielle van Heijningen 0174 - 63 29 54