Stichting Keizorg


PERSBERICHT

Kinderen spelen op terrein Stichting Keizorg

Op het terrein van Verpleeghuiszorg De Lichtenberg, deel uitmakend van Stichting Keizorg in Amersfoort, heeft kinderdagverblijf `Dodo' onlangs een speelterrein gerealiseerd.

Zodra het goed weer is om buiten te spelen, zijn de kinderen te vinden op de nieuwe speelplaats. In het omheinde terreintje bevindt zich, naast een glijbaan en andere spelattributen, ook een zandbak. "Kinderen komen als ze buiten spelen tot ander spel, het zorgt voor meer afwisseling. Als het kan gaan we elke dag naar buiten", aldus Lotte van den Hengel, adjunct-hoofd van `Dodo'.

Niet alleen de kinderen hebben plezier in de buitenlucht. Ook de bewoners van Verpleeghuiszorg De Lichtenberg genieten van het uitzicht op de speelplaats.

De kinderen zijn overigens al enige tijd een bekende verschijning, want het kinderdagverblijf is sinds een jaar gevestigd binnen de muren van Stichting Keizorg. Keizorg biedt hiermee de mogelijkheid van opvang voor kinderen van medewerkers, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. Voor de woensdag en vrijdag zijn er nog mogelijkheden voor opvang, met name voor wat oudere kinderen. Het kinderdagverblijf biedt plaats aan twee groepen van 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur.