Persberichten Utrecht stad, 09.20 uur

Utrecht 26-01-2004 - Persberichten districten Utrecht stad

Gewelddadige bejaarde
UTRECHT- Op zondagavond werd een vrouw aangehouden nadat ze zich gewelddadig had gedragen. Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie de melding dat een 82-jarige vrouw uit Utrecht een taxichauffeur had geslagen op de Kanaalstraat. De vrouw had enkele alcoholische versnaperingen genomen en stapte toen in de taxi. Zonder enige aanleiding gaf ze de chauffeur enkele klappen. Toen de politie ter plaatse kwam werd een agent direct in het gezicht geslagen door de vrouw. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Op de vuist
UTRECHT- Op zondagochtend kreeg een automobilist een klap van een medeweggebruiker. Omstreeks 07.15 uur reed een 50-jarige automobilist uit Woudenberg over de Nijverheidsweg. Door een manoeuvre van een medeweggebruiker claxonneerde de man. Kennelijk vond de medeweggebruiker dit niet leuk en op een gegeven moment werd de 50-jarige man klemgereden. De onbekende automobilist stapte uit en sloeg vervolgens de Woudenberger in het gezicht. De geweldpleger verdween vervolgens weer. De man deed aangifte van mishandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Hennepkwekerij aangetroffen
UTRECHT Bij een woning aan de Tennesseedreef heeft de politie in de nacht van zondag 25 op maandag 26 januari een hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.

De politie werd omstreeks 00.25 uur gestuurd naar een pand aan de Tennesseedreef omdat er sprake was van wateroverlast. Ter plaatse zagen agenten grote hoeveelheden water van een boven gelegen verdieping onder andere via de plafonds naar beneden lopen. De brandweer werd gewaarschuwd. Het pand werd geopend en de hulpdiensten gingen op zoek naar de mogelijke lekkage. In het pand trof de politie op de eerste verdieping een complete en professioneel ingerichte hennepkwekerij aan.

Vermoedelijk is er een storing ontstaan in het bevloeiingssysteem complete kwekerij en apparatuur werden voor vernietiging in beslag genomen. De politie doet nog onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij.