Ingezonden persbericht

Starter blijft innovatieve producten ontwikkelen

Happy-T.com het nieuwste idee van What's happening

ALMERE, 20040126 -- Startend onderneemster Rabia Khiri, heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en weer een nieuw innovatief product bedacht onder de merknaam Happy-T.com. Vorig jaar kwam zij reeds met de BabyBewaarBox op de markt en werd voor dit idee geselecteerd als een van de vier landelijke finalisten van de "Young Business Awards", een wedstrijd voor innovatieve startende ondernemers.


Happy-T zijn kant-en-klare producten van textiel waarop reeds een kleurplaat is gedrukt en waar textielstiften aan zijn toegevoegd zodat kinderen ze zelf naar eigen inzicht kunnen inkleuren. Happy-T is per 1 januari gestart met twee collecties kleurplaat-T-shirts. Een volwassenencollectie met themashirts die kinderen kunnen kleuren om daarna cadeau te geven. Voorbeelden hiervan zijn: "Voor de allerliefste papa", "Super Oma" en "Gefeliciteerd". En een kindercollectie die kinderen zelf kunnen keuren om daarna te dragen. Voorbeelden hiervan zijn: "Twinkle als Prinses", "Hiep, Hiep, Hoera ik ben al...." En "Twinkle & Flash samen”.

Om Happy-T een eenduidige uitstraling te geven zijn er twee karaktes ontwikkeld; Twinkle & Flash, een engeltje en duiveltje die in alle designs terug komen, deze zijn getekend door freelance striptekenaar Pieter van Cleef. In het aankomende jaar staan er nog een hoop gepland om de collectie flink uit te breiden. Consumenten kunnen de Happy-T-shirts al bestellen via Happy-T onze webwinkel, www.happy-t.com maar het is ook zeker de bedoeling dat er detaillisten benaderd worden om Happy-T te kunnen afzetten zegt Rabia Khiri.




Ingezonden persbericht