Gemeente Wormerland


Informatieavond vuurwerkopslag Dorpsstraat 28 te Wormer

Door de door ons in december 2003 gestarte procedure tot het wijzigen van de huidige milieuvergunning voor de opslag en verkoop van vuurwerk aan de Dorpsstraat 28 te Wormer is het opgevallen, dat er in de omgeving veel onduidelijkheid bestaat over vuurwerk en de regelgeving hieromtrent.

Om deze reden organiseert de gemeente Wormerland op dinsdag 27 januari 2004 in het gemeentehuis een informatieavond. Tijdens deze bijeenkomst zal ingegaan worden op de wijziging van de vuurwerkopslag aan de Dorpsstraat 28 te Wormer en tevens zal een uitleg over vuurwerk in zijn algemeenheid worden gegeven. Er zullen vertegenwoordigers van de gemeente Wormerland en de Brandweer Zaanstreek-Waterland aanwezig zijn om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Graag zien wij u op dinsdag 27 januari aanstaande in ons gemeentehuis aan de Koetserstraat 3 te Wormer. Vanaf 19.00 uur bent u welkom voor het nuttigen van een kopje koffie. Na deze ontvangst zal omstreeks 19.30 uur de bijeenkomst van start gaan.