Politie Drenthe

dinsdagmorgen 27-01-04

Assen 27-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Aanrijding met letsel
DWINGELOO Gistermiddag botsten een 77-jarige autobestuurder uit Diever en een 16-jarige bromfietsbestuurder uit Dwingeloo op de Heuvelenweg tegen elkaar. De autobestuurder kwam uit een uitrit en wilde de Heuvelenweg oprijden. Hij zag daarbij de uit het centrum komende bromfietsbestuurder over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg waarbij de bromfietser een dubbele beenbreuk opliep.

Winkelinbreker aangehouden
EMMEN Gisteravond werd in de Hoofdstraat een 28-jarige Emmenaar aangehouden terzake winkelinbraak. Een getuige zag dat de man kleding uit een winkel in de Hoofdstraat wegnam door een ruit te vernielen. De kleding werd door hem verstopt achter een café in de Hoofdstraat. De politie trof de man in de Hoofdstraat aan waarna hij werd aangehouden en ingesloten. De man nam twee jassen weg ter waarde van 579,=

Winkeldiefstal
EMMEN Een 12 en een 13-jarige jongen uit Emmen werden gisteravond aangehouden terzake winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Weerdingerstraat. De knapen namen enkele toiletartikelen mee zonder te betalen. Beide heren kregen een HALT-proces-verbaal.

Bedrijfsinbraak
ASSEN Bij een bedrijf aan de Industrieweg werd afgelopen nacht ingebroken. Door een raamkozijn en raam te vernielen is men binnengekomen. De buit bestond uit een computer, beeldscherm en toetsenbord.