Ingezonden persbericht


27 januari 2004

Beste redactie,

Graag laten we u weten dat LEWIS vanaf heden samenwerkt met KVS, wereldwijd marktleider in software voor de archivering van elektronische bedrijfsgegevens. KVS werd in 1999 opgericht in Engeland door een aantal software ingenieurs van Compaq. Inmiddels heeft het bedrijf naast haar hoofdkantoor in Winnersh in Engeland, verkoopkantoren in de V.S., de Benelux, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Australië. Vanuit deze kantoren bedient het bedrijf meer dan 650 klanten wereldwijd, waaronder de Lehman Brothers, Sony, Vodafone en Belgacom.

KVS biedt met haar software bedrijven een ideale oplossing voor actuele uitdagingen, zoals de recente Sarbanes-Oxley wetgeving in de V.S. en de Basel II richtlijnen in Europa. Dergelijke nieuwe regelgevingen stellen hogere eisen aan bestaande bedrijfssystemen op het gebied van opslag van bedrijfsgegevens, -communicatie en -documenten. Met de archiveringsoplossingen van KVS kunnen ondernemingen aan deze nieuwe vereisten voldoen.

Het bekendste product van KVS is Enterprise Vault, een e-mail archiveringsoplossing voor Microsoft Exchange met meer dan 3 miljoen verkochte licenties. Enterprise Vault biedt een oplossing voor de problemen die worden veroorzaakt door de toename van e-mailverkeer, zoals groei van het aantal servers en databases, quota voor gebruikers, verplicht opschonen van de e-mailbox en problemen met het beheer, backup, restore en migratie. Gebruikers krijgen een virtueel onbeperkte mailbox en het systeem archiveert inactieve mail automatisch en comprimeert de data. Hierdoor verspillen gebruikers geen kostbare tijd aan het binnen de limiet houden van hun mailbox.

Naast Enterprise Vault voor e-mail archivering biedt KVS een soortgelijke oplossing voor File-, Sharepoint- en IM archivering. Met de software van KVS beantwoorden bedrijven aan alle wettelijke regelgeving ten aanzien van data-opslag. Daarnaast vereenvoudigt het gebruik van archiveringssoftware migratie-uitdagingen. KVS: Store... Manage... Discover.

Mocht u aanvullende informatie over KVS wensen of interesse hebben om met één van de directieleden van KVS Benelux van gedachten te wisselen, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen via e-mail yvonnev@lewispr.com of op + 31 (0)40 235 46 00. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan de website van KVS voor een uitgebreid overzicht van het aanbod en andere informatie, www.kvsinc.com.

Met vriendelijke groet,

Yvonne van Bokhoven
LEWIS Communicatie BV

---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---