THE SOUND OF DATA

SOD introduceert online fotoalbum voor camera telefoons

Rotterdam, 27 januari 2004 - The Sound of Data is gestart met een online MMS fotoalbum. Geïnteresseerden kunnen terecht op de website www.yes2mms.nl om al hun foto's, gemaakt met een telefoon met ingebouwde camera, te delen met de rest van de wereld.

De gebruiker registreert zich eenmalig gratis op de website en kan daarna de foto's plaatsen op Yes2MMS door met de mobiele telefoon een e-mail (inclusief foto) te sturen naar upload@yes2mms.nl. De foto's verschijnen automatisch in het persoonlijke fotoalbum van de gebruiker. Yes2MMS biedt een onbeperkte hoeveelheid foto-opslag aan.

Naast foto-opslag kunnen gebruikers voor meer doeleinden terecht op de MMS portal. Zo is het mogelijk om foto's online te bewerken, te organiseren en kunnen foto's vanaf de website weer naar een mobiele telefoon verstuurd worden. Mocht de gebruiker de foto's hebben geplaatst in een privé album, dan kunnen vrienden en familie de foto's door middel van een uitnodiging bekijken.

Het plaatsen van foto's op de website kan op verschillende manieren. Men kan de foto's via e-mail sturen (vanaf PC of GSM) of vanaf de website uploaden. Personen die in het bezit zijn van een digitale camera kunnen ook gebruik maken van de diensten van Yes2MMS. Over enkele weken zal het mogelijk zijn om de website via WAP op de mobiele telefoon te bezichtigen.

'Cameramobieltje populairder dan digicam'
Het aantal verkochte telefoons met ingebouwde camera laat een sterke groei zien in Nederland. De verwachting is dat over twee jaar het merendeel van de mobiele telefoons een ingebouwde camera heeft. Uit marktonderzoek van het bedrijf Strategy Analytics is gebleken dat er momenteel meer cameramobieltjes verkocht worden dan digitale camera's.

Surf voor meer informatie naar www.yes2mms.nl

Over The Sound of Data B.V.
The Sound of Data is in Nederland één van de leidende service providers op het gebied van interactieve voice & data services. The Sound of Data is gespecialiseerd in de opvang van telefonische response via 0800/090x, alfanumerieke nummers en SMS. Met een volledige integratie van het voice platform met een data/internet platform biedt zij een groot scala aan diensten, zoals interactieve voice response diensten, SMS en MMS, e-mail, spraakherkenning, text-to-speech, telefoon- en kabel plugins voor internetbetalingen en WAP diensten. Tot haar activiteiten en klantenkring rekent The Sound of Data o.a. nationale mediapartijen (uitgevers, radio en tv), de verwerking van meterstanden, call centervoorportalen en winkelacties van nationale retailketens en reisorganisaties, nieuws,- weer- en horoscooplijnen, portals voor mobiel entertainment (logo, ringtones, games, mms). Meer informatie is tevens te vinden op de website: www.sod.nl