Gemeente Berkel en Rodenrijs


Inspraak concept besluit

Wijzigingsbesluit Recreatieve voorzie-ningen bestemmingsplan Meerpolder

Burgemeester en Wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat
-in het kader van de inspraak- met ingang van 29 januari 2004 voor de duur van vier weken het concept besluit Wij-zigingsbesluit Recreatieve voorzieningen bestemmingsplan Meerpolder voor een ieder ter inzage ligt bij de balie van de sector Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs: De balie is voor publiek op werkdagen geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn inspraakreactie over het concept besluit indie-nen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

Het concept besluit heeft betrekking op het enigszins anders begrenzen van de bestemmingen Recreatieve voorzieningen -R- en Groenvoorzieningen -R- ten behoeve van het sportpark Het Hoge Land. Deze wijziging is noodzakelijk in verband met de ingekomen aanvraag om bouwvergunning voor de clubaccommodatie van de Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs.

Op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening moet inspraak verleend worden bij de voorbereiding van ruimtelijke plannen. De wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in artikel 21, lid 1, sub b juncto artikel 22, lid II van de voorschriften van het bestemmingsplan Meerpolder.

Na afloop van de termijn van terinzageligging wordt door Burgemeester en Wethouders een notitie opgesteld waarbij de ontvangen inspraakreacties van commentaar worden voorzien. Mede naar aanleiding van de ontvangen inspraakreacties zullen in de notitie mogelijk voorstellen gedaan worden omtrent het aanpassen van het concept wijzigingsbesluit. Nadat de notitie is vastgesteld door Burgemeester en Wethouders zullen insprekers een schriftelijk antwoord op hun inspraak-reactie van de gemeente ontvangen.
Vervolgens zal in het kader van de wijzigingsprocedure als bedoeld in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 22 van de voorschriften van het bestemmingsplan Meerpolder het ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage worden gelegd. Deze tweede terinzagelegging zal te zijner tijd worden bekend gemaakt in De Heraut.

Laatste wijziging: 27 januari 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs