Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 27 januari 2004

NIEUWE online beeldbank 24 uur beschikbaar

Vanaf medio januari is de nieuwe digitale beeldbank van Den Haag Marketing & Events (DHME) online. De beeldbank is speciaal samengesteld voor de binnen- en buitenlandse media, de nationale en internationale reisindustrie en geĂŻnteresseerden in het toeristisch product Den Haag.

De foto's, logo's en plattegronden kunnen worden gebruikt voor alle vormen van communicatie over de stad Den Haag, de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin en het historische Delft. De online beeldbank is te vinden op www.denhaag.com, onder de rubriek Service.

Door middel van registratie krijgt men toegang tot de beeldbank, vervolgens kent DHME een gebruikersnaam en een wachtwoord toe. Momenteel telt de beeldbank circa 250 digitale bestanden. Het aanbod zal regelmatig worden geactualiseerd en, waar nodig, worden uitgebreid. Het gebruik van het materiaal is gratis, mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Het beeld kan in verschillende resoluties gedownload worden.

Met het aanbieden van de digitale beeldbank verwacht Den Haag Marketing & Events de binnen- en buitenlandse reisindustrie en de diverse media nog beter van dienst te kunnen zijn, opdat de stad zowel in woord als beeld op een positieve wijze kan worden uitgedragen.