Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum:
27 januari 2004

FLECTO is CEDEO gecertificeerd.

FLECTO is per 1 januari 2004 Cedeo-gecertificeerd. Van de ongeveer 7000 opleidingsinstituten in Nederland mogen slechts 300 opleidingsinstituten dit kwaliteitskeurmerk voor opleidingen voeren, omdat ze door de objectieve Stichting CEDEO te Den Haag gecertificeerd zijn als kwalitatief hoogstaande opleidingsorganisatie. Een instituut wordt pas gecertificeerd als de gemiddelde waardering o.b.v. het Cedeo-klanttevredenheidsonderzoek (op een schaal van 1, minst goed, tot 5, best) onder 85% van de klanten van het te certificeren opleidingsinstituut 4 ½ is, en geen van de klanten op één van de onderdelen lager scoort dan een 3. FLECTO scoorde volgens deze normering in totaal 93,7%.

FLECTO optimaliseert management en communicatieprocessen met behulp van maatwerk trainingstrajecten, coaching, intervisie, MT-sessies en consultancy bij bedrijven als Campina, ASML, Bloemenveiling Aalsmeer en Interbrew.

Directeur van FLECTO, Mw. Drs. Gwen Engelen over de certificering: "Ik ervaar deze certificering als een bekroning op ons werk, waarin we training en coaching op een ándere, rendements-verbeterende manier insteken. Immers, doordat de certificering verkregen wordt door navraag te doen onder onze klanten, wordt met dit kwaliteitskeurmerk direct door onze eigen klanten bevestigd, waar het bij FLECTO om draait: resultaat in de praktijk!"

Drs. Gwen V.J. Engelen, Algemeen directeur FLECTO BV

Voor meer informatie over dit persbericht:

FLECTO BV
Spiesmakerstraat 12
5301 BC Zaltbommel
Telefoon: 0418 ­ 684537
Fax: 0418 ­ 513352
E-mail: info@flecto.nl


---- --