PERSBERICHT - 2004-01-27

Hoofdsponsor van tv-serie Campinglife, Vacansoleil:

Aantal boekingen op internetsite stijgt spectaculair

Vacansoleil, hoofdsponsor van het TV magazine Campinglife op RTL4, is zeer te spreken over de resultaten van haar hoofdsponsorschap. Na 12 afleveringen van het derde seizoen van Campinglife trekt het gesponsorde reisprogramma ruim 1,2 miljoen kijkers per aflevering en dat is goed te merken aan het aantal reserveringen en brochure aanvragen.

Sinds de eerste aflevering op 1 december 2001, is het aantal boekingen en -brochure aanvragen in het weekend gestegen met 150%.

Verbeterde boekingsmogelijkheden
De internetsite www.vacansoleil.nl wordt de dagen na de uitzending veel drukker bezocht. Het percentage Online boekingen, vooral in het weekend, is enorm gestegen. Enerzijds is dit te danken aan onze inspanningen als hoofdsponsor van Campinglife en anderzijds aan de recentelijk aangepaste website met verbeterde boekingsmogelijkheden, aldus Dhr. Bart van der Linden, Algemeen Directeur van Vacansoleil.

Campinglife
Campinglife is een informatief programma dat geheel gewijd is aan kamperen.
Elke aflevering staat één Vacansoleil camping centraal en voor de nieuwe serie is gefilmd op bestemmingen in Frankrijk, Spanje, Denemarken, Nederland en Italië. De presentatoren Sander Janson en Corine Boon schetsen een levendig beeld van de betreffende camping en van de toeristische mogelijkheden in de omgeving. Deze derde serie van deze infotainment-reeks omvat 26 afleveringen.

Campinglife is te zien op de zaterdagavond bij RTL4 van 19:00 tot 19:30 en zondagochtend om 9:40 (herhaling).

Voor meer informatie of fotomateriaal:
Vacansoleil
Afdeling Public Relations
Barbara van Stijn
Postbus 8805
5605 LV Eindhoven
Telefoon : 040 8447745
Telefax : 040 8447999
E-mail : bvstijn@vacansoleil.com

Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe kampeervakanties met de eigen auto. Afgelopen jaar boekte Vacansoleil ruim 106.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 15%. De Consumentenbond heeft Vacansoleil in 2003 uitgeroepen tot voordeligste aanbieder van luxe campingvakanties.