Ingezonden persbericht


Persbericht

Nederlandstalige Documentum-trainingen van DELT ICT Services

Standaard Documentum-trainingen ook via e-learning

Eindhoven / Bornem - 27 januari 2004 - DELT ICT Services - de Benelux technologie-dienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen gebaseerd op het Documentum-softwareplatform - verzorgt ook in 2004 weer een groot aantal Nederlandstalige Documentum-trainingen. De trainingen zijn zowel bedoeld voor nieuwe Documentum-gebruikers als voor beheerders en ontwikkelaars. Daarnaast worden de standaard trainingen aangevuld met een nieuwe en succesvolle trainingsvariant, e-learning.

De Nederlandstalige trainingen van Delt ICT Services omvatten onder andere Documentum Basis voor nieuwe Documentum-gebruikers, Documentum Fundamentals voor applicatiebeheerders en Documentum Administration voor systeembeheerders. Ook zijn er trainingen voor Webpublisher voor zowel auteurs/managers als voor ontwikkelaars en beheerders en trainingen met betrekking tot de nieuwe functionaliteiten in Documentum 5 en Documentum Webtop. De nieuwe trainingvariant, e-learning, omvat op dit moment al de standaard e-learning trainingen voor Documentum Webtop en Desktop. Binnenkort is deze variant ook beschikbaar voor Documentum Webpublisher. Daarnaast verzorgt Delt op maat gemaakte e-learning trainingen waarin de specifieke gebruikersomgevingen worden opgenomen.
Van de trainingen die in het eerste kwartaal door Delt worden verzorgd, wordt 10 procent van de tarieven aan Villa Pardoes gedoneerd.

"Een belangrijk deel van onze dienstverlening bestaat uit het verzorgen van Documentum-trainingen", stelt Hans Zwartjens, managing director van DELT Benelux.
"Zowel de standaard producttrainingen voor eindgebruikers en beheerders in het Engels, Frans en het Nederlands als klantspecifieke Documentum-applicatietrainingen bieden we nu ook via e-learning. Hiermee ondersteunt Delt een verdere en snelle acceptatie van Documentum-software en -applicatiefuncties in ondernemingen."

DELT ICT Services bv (NL), Postbus 7187, 5605 JD EINDHOVEN. Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl DELT ICT Services bvba (B), van Kerckhovenstr. 110 - gebouw 5, bus 206, B-2880 BORNEM. Tel.: +32 3 8904660, fax: +32 3 8904661, www.delt.be

Villa PARDOES
Villa Pardoes is een uniek vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis de vakantie van hun leven. De gezinnen komen uit Nederland en Vlaanderen en het zieke kind bevindt zich in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar oud. De vakanties kunnen alleen worden gerealiseerd door de financiële steun van vele enthousiaste mensen.
Op de website van Villa Pardoes (http://www.villapardoes.nl) leest u meer over de activiteiten van Villa Pardoes.

DELT ICT Services BV
DELT ICT Services BV / DELT ICT Services BVBA is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer.
DELT ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. DELT ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux.
Als officieel Documentum partner levert DELT tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerders-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. DELT ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is DELT vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan DELT zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van DELT ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.