Politie Drenthe

dinsdagmiddag 27-01-04

Assen 27-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Onderzoek vechtpartij jeugdsoos Goeroe
SCHOONEBEEK De politie Emmen is druk bezig met het onderzoek naar de vechtpartij bij jeugdsoos Goeroe. Een 21 en een 22-jarige man uit Schoonebeek deden aangifte van mishandeling. De politie heeft meerdere getuigen gehoord en vanmorgen werd een 17-jarige jongeman uit Nieuw Amsterdam als verdachte aangehouden. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Meisje gezocht
EMMEN De politie van Emmen is op zoek naar een ongeveer 14-jarige onbekend meisje. Een getuige meldde de politie dat het meisje op woensdag 21 januari jl. omstreeks 15.00 uur uit het geopende rechtervoorportier van een stilstaande personenauto hing en gilde. De auto stond stil bij het bospad in de Emmerdennen nabij de hoek Wolfsbergenweg/Sparrenlaan.

De politie Drenthe wil graag in kontakt komen met dit meisje en/of mogelijke getuigen van dit voorval via 0900-8844.

Onderzoek naar gasflesontploffingen oudejaarsnacht NIEUW WEERDINGE Tijdens het door de politie Emmen ingestelde onderzoek naar aanleiding van schade ontstaan door ontplofte gasflessen die in een vuur waren gegooid werden twee mannen aangehouden. Een 36-jarige man uit Nieuw Weerdinge en een 40-jarige Emmenaar verklaarden in totaal vier gasflessen in het vuur te hebben gegooid op de Tussen de Wijken waarna deze ontploften. Hierdoor ontstond schade aan een in de buurt staande woning. De mannen verklaarden nog hardere knallen te willen horen dan het geknal van hun carbidbussen. Beide verdachten verklaarden de schade te willen vergoeden.