NEWZONE / HET PORTAAL

PromZ Event 2004 trefpunt Benelux inkopers

Event en Magazine krachtige combinatie voor promotionele branche

WORMER, 27 januari 2004 - De vakbeurs PromZ Event 2004 - op 30 en 31 maart en 1 april 2004 in Jaarbeurs Utrecht - is de plek waar Europese aanbieders en inkopers van promotionele producten en diensten elkaar ontmoeten. Het aanbod op PromZ Event 2004 is internationaler en gevarieerder dan voorheen. Er staan een groot aantal nieuwe standhouders, waaronder ook veel bedrijven uit België.

Combinatie beurs en blad
De kracht van de combinatie van een vakbeurs met een vakblad heeft zich de afgelopen 3 jaar al bewezen. Bijna 70% van de bezoekers van PromZ Event leest ook het Magazine, dat 4 keer per jaar verschijnt in een oplage van 15.000. Veel exposanten hebben via PromZ Magazine al een naamsbekendheid opgebouwd bij de beursbezoekers.

Place to be voor inkopers
PromZ Event heeft de potentie om uit te groeien tot de place to be voor Europese inkopers. Dit jaar richt de organisatie haar blik meer dan anders op de ons omringende landen, zoals België en Duitsland. De organisatie mikt op veel internationale bezoekers.

Aanbod
PromZ Event heeft, met het oog op de groei van het event, op de beursvloer een evenwichtig aanbod van generalisten en specialisten. Zo blijkt uit onderzoek dat bijvoorbeeld grote (inter)nationale, maar minder bekende ondernemingen op zoek zijn naar de totaalleverancier die het hele traject van A tot Z verzorgt. Er zijn bovendien veel internationaal opererende aanbieders, die al vele jaren zakendoen met bedrijven uit de hele wereld. Daarnaast staan er op PromZ Event in verhouding met vorig jaar meer importeurs / fabrikanten, die hun dealers ondersteunen met presentaties van hun nieuwste producten. Het aanbod op PromZ Event is breed: van promotioneel textiel, premiums, adventure en sportieve incentives, tot onderscheidende relatie- en eindejaarsgeschenken. Promotionele producten en diensten bezetten een belangrijke plaats in de communicatiestrategie van organisaties en zijn niet meer weg te denken als actief middel om relaties te onderhouden.

Over PromZ
PromZ Event, onderdeel van PromZ Platform, is een initiatief van Het Portaal Uitgevers te Wormer en vindt dit jaar voor de vierde maal plaats. PromZ Event richt zich op producenten, leveranciers en afnemers van promotionele producten en diensten en is de toonaangevende vakbeurs op dit gebied in de Benelux. PromZ Event 2004 biedt een internationaal aanbod, met Nederlandse en Belgische exposanten. Exposanten kunnen ook dit jaar weer meedingen naar de PromZ Promotional Product of the Year Award, een vakprijs en een publieksprijs in de categorieën relatiegeschenken en premiums. Sinds 2003 bestaan er ook de PromZ Awards voor het vak: prijzen voor de PromZ Supplier en de PromZ Distributor of the Year. Naast het jaarlijkse PromZ Event zijn er nog andere PromZ-activiteiten zoals de tijdschriften PromZ Magazine (hét vakblad met een oplage van 15.000), PromZ Vak (voor de vakhandel in promotionele producten en diensten in Nederland en België), de PromZ BuyersGuide (jaarlijkse gids met producten en hun leveranciers) en de PromZ Website. Meer informatie is te vinden op www.promz.nl.

Voor meer informatie of beeldmateriaal:
Newzone communicatie - pr, Postbus 15825, 1001 NH Amsterdam Trix Vertogen, Mobile (06) 27 03 71 71
T: (020) 776 47 27 - F: (020) 524 12 64
E: trix@newzone.nl - www.newzone.nl

Het Portaal Uitgevers BV, Veerdijk 40-I, 1531 MS Wormer Eric Hoogland, Mobile (06) 51 40 66 03
T: (075) 647 57 47 - F: (075) 628 49 14
E: eric.hoogland@hetportaal.com - www.promz.nl

27 jan 04 16:22