Persberichten district de Leijgraaf

Uden 27-01-2004

VERKEERSCONTROLE

VEGHEL - Maandagmiddag zijn op de Erpseweg, Sluisstraat, Pater van den Elsenlaan en de N279 in Veghel verkeerscontroles gehouden. Daarbij zijn 40 bekeuringen uitgeschreven. 17 bestuurders werden bekeurd omdat ze hun autogordel niet om hadden. Twee zaten er niet handsfree te bellen, drie bestuurders reden door rood licht en 18 vrachtautobestuurders reden in strijd met een gesloten verklaring.

FIETSSTER GEWOND BIJ ONGEVAL

UDEN - Maandagmiddag is een 24-jarige vrouw uit Uden bij een ongeval gewond geraakt. De vrouw reed op haar fiets over de rotonde aan de Kastanjeweg / Violierstraat in Uden. Daar werd ze aangereden door een auto bestuurd door een 86-jarige man uit Uden. Hij reed vanaf de rotonde de Violierstraat in waarbij hij de vrouw op de fiets niet had gezien. De vrouw is met heup en beenklachten overgebracht naar een ziekenhuis.

SNELHEIDSCONTROLE

REEK - Dinsdagmorgen is een snelheidscontrole gehouden op de Rijksweg N324 in Reek. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden, werden 24 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 104 km/u.