Persberichten district Land van Cuijk

Cuijk 27-01-2004

VERLICHTINGSCONTROLE

CUIJK - Dinsdagmorgen is een verlichtingscontrole gehouden op verschillende plaatsen in Cuijk. Daarbij zijn 9 fietsers bekeurd omdat ze geen verlichting voerden. In Oeffelt werden ook 4 fietsers bekeurd omdat ze geen licht hadden.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK

GRAVE - In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken in een woning aan de Dokter Kanterslaan in Grave. Een deur van de woning werd opengebroken. Uit de woning werd onder andere audio- video- en fotoapparatuur gestolen. Ook werden autosleutels meegenomen. Met die sleutels werd de bij de woning geparkeerd staande auto, een zwarte Volkswagen Passat met het kenteken 40-HT-RR.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL

MILL - De politie heeft donderdag 22 januari een 25-jarige inwoonster van Mill aangehouden in haar woning. De vrouw wordt er van verdacht diverse diefstallen gepleegd te hebben vanuit een bejaardenhuis aan de Pastoor Maastraat in Mill.
De vrouw was werkzaam in het bejaardenhuis en had diverse malen geld gestolen van bewoners en het bejaardenhuis zelf. Tevens had de vrouw vlees uit de keuken van het centrum weggenomen.